ablaktisztítók

Vileda ablaktisztítók – az üvegfelületek higiéniájának szakértői

Senki nem szereti, ha koszos az ablaküveg az otthonában, vagy éppen az irodájában, ám a tiszta, folt- és csíkmentes, higiénikus üvegfelület elérése egyáltalán nem könnyű feladat. Ehhez megfelelő eszközökre, illetve technikára van szükség a takarítás során. Erre a célra lettek megalkotva a Vileda ablaktisztítók!

Az üveg speciális felület, sajnos minden meglátszik rajta, éppen ezért nehéz megfelelően tisztítani. Ha viszont szép, akkor csodás érzés már ránézni is. Olyan módszer kell, amely hatékony, higiénikus, gyors, valamint eredményes, azaz tökéletesen átlátszó, egyszerre folt- és csíkmentes felületet eredményez, csakis így garantálható hosszú távon az üvegek tisztasága. Az ilyen termékeket foglalja össze a higienia-online.hu webshop kínálata.

Fókuszban a tökéletesen tiszta ablak

A Vileda ablaktisztítók egyetlen cél érdekében lettek megalkotva, ez pedig nem más, mint a tökéletesen tiszta ablak. Az egyik legjobb megoldás erre egy lehúzó használata, amely optimális kialakításának, valamint felhasználóbarát megoldásainak köszönhetően kivételesen eredményes munkára képes. A minőségi lehúzó ugyanis elforgatható, akár 180 fokban, ezáltal elérhető vele az üvegfelület minden egyes négyzetcentimétere – ebben a nagy felületek esetén a teleszkópos nyél is segítséget nyújt. Az eszköz speciális mikroszálas anyagból készül, ez a legtöbb esetben a legmakacsabb szennyeződésekkel, rovarmaradványokkal is elbánik.

Csakis csíkmentesen!

A csíkmentesség szintén fontos szempont, ez teszi ugyanis teljessé az örömöt az ablaktisztítási folyamat végén. Ehhez arra van szükség, hogy a lehúzót végig vízszintesen tartsuk, így távolítható el minden csepp nedvesség a felületről. Túl lazán, de túl erősen sem kell rányomni ezt az üvegre, a helyes itt is az arany középút megtalálása. Lehet, hogy kell majd egy kis gyakorlás az elején, de aki beruház egy Vileda lehúzóra, hamar megtapasztalja: ez a legkönnyebb és leggyorsabb módja az ablakok, üvegfelületek tökéletesen tisztán tartásának.