luxivilla 4555818 1280 min

Nyaralás a kertben: Ma már nem elérhetetlen álom

A nyár általában a vízparthoz kapcsolódó élményt jelenti, és egy hosszú nap után nagyon kellemes az otthoni kertben felfrissülni. Ma már az otthoni wellnessről azoknak sem kell lemondani, ahol nincs lehetőség medence építésére, hiszen a masszázsmedencék akár kisebb teraszokra is felállíthatók, így munkaigényes átalakítások nélkül csempészhetünk be némi luxust a kertbe.

A kerti élet ma már jóval több lehetőséget kínál, és több tartalmat jelent, mint a teraszon elhelyezett pár kinti asztal és szék, és kihelyezett napozóágy.  A jól megtervezett és kialakított kerti szobák megjelenésével az otthonosság és kényelem kap funkciót a falakon kívül is, ráadásul az új típusú kerti bútorok kialakításuk és anyaguk miatt négyévszakos pihenést, és feltöltődést biztosítanak. A lehetőségek tárháza széles, inspirációkat is bőven találhatunk, ugyanakkor nemcsak az élhető négyzetméter területét növeljük meg, de az ingatlan értéke is emelkedik.

Az otthonok külső terét kényelemmel és extrákkal is felszerelhetjük, hiszen stílusos és kényelmes kerti bútorokkal rendezhetjük be. A kert ugyanakkor számos lehetőséget is nyújt, például a kerti medence kialakítása, amelynek hátránya a változékony időjárás, és a nyári szezon rövidsége, nem beszélve a karbantartásról.

pezsgofurdo

A kültéri masszázsmedencékkel nem is olyan régen csak a wellness hotelekben, és a fürdőkben találkozhattunk, azonban napjainkban egyre több otthon fontos tartozékává vált. Az otthoni wellness élmény igénye kapcsán a gyártók egyre több funkciójú, és elvárásokhoz igazodó típust dobtak piacra.

Medence híján remek alternatíva az otthoni wellnessre a különböző méretű masszázsmedencék, amelyeket már parányi területeken is kialakíthatunk. Előnye, hogy egész évben használható, akár az egész család élvezheti egyszerre a kellemes élményt. Ráadásul a benne lévő vizet pedig elegendő fél -egy évente lecserélni, hiszen az automata szűrőprogram gondoskodik a víz tisztításáról.