hyundai_hyd-601 hőlégfúvó

Mire jó egy hőlégfúvó?

Ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, tulajdonképpen olyan a hőlégfúvó akár egy hajszárító, ám jóval nagyobb légárammal és magasabb hőmérsékleten dolgozik. És persze nem a fürdőszobában veszi hasznát az ember, hanem barkácsolás közben, például szárítás, olvasztás vagy akár fertőtlenítés kapcsán.

padlófűtés

Padlófűtés

Padlófűtés olyan fűtési rendszer, amely a padló burkolatában elhelyezett csövek segítségével fűti a helyiséget. A csövek a padló alá vannak elhelyezve, és a meleg levegő áramlik át rajtuk, ami átmelegíti a padlót és a helyiséget.

kenhető vízszigetelés

Kenhető vízszigetelés

A kenhető vízszigetelés egy olyan szigetelőanyag, amelyet a falak, a padlók és más felületek vízszigetelésére használnak. A kenhető vízszigetelés jellemzően speciális festékként vagy ragasztóként készül, amelyet könnyen felhordhatunk a felületre.

Bitumenes vízszigetelés

Bitumenes vízszigetelés

A bitumenes vízszigetelés olyan szigetelőanyag, amely bitumenes alapanyagból készül. A bitumenes vízszigetelés jellemzően olyan épületek vízszigetelésére használják, amelyeknek nagy a terhelése, így például a hidaknak, a parkolóházaknak és a földalatti épületeknek.