budapest szines ablak

Színes ablak Budapesten – tűnjön ki Ön is!

Színes ablakokra vágyik? A lakberendezési ötleteinek ma már semmi sem szabhat határt, sem színek, formák, méretek! Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy ma már milyen újdonságokkal találkozhat, ha ablakcserére kerül a sor.

Színes ablakok

Mint említettem ma már nem kell, hogy elüssön az ablakkeret színe a vakolattól. Vannak elérhető színű ablakkeretek is, mint például a nagyon népszerű sötétzöld keret, de ma már egyedi színt is rendelhet! Ha színes ablakokra vágyik, csak a képzelete szabhat határt.

Fényesebb otthon, tágasabb terek

Régen nem volt ekkora ablakkeret választék, ma már szinte bármilyen színű, formájú és méretű ablakot választhatunk otthonunkba. Korábban a 60×60 cm-es, illetve a 60×90 cm-es ablakok számítottak a sztenderd nyílászáróknak. Most már nem kell sztenderd méretre készített ablakokat választanunk, de ha mégis amellett döntünk, abból is vannak már több méteres üveggel ellátott nyílászárók.

Ha ablakcseréről beszélünk érdemes megfontolni a nagyobb méretű, kétszárnyú ablakok választását. Ezek által sokkal fényesebb otthonra tehetünk szert és tágasabbnak is tűnhet otthonunk. Ezeket az ablakokat akkor érdemes választani, ha otthonunk egy zöld területre néz, ezekkel a nyílászárókkal úgy érezhetjük magunkat, mintha a szabadban lennénk!

Mielőtt ablakcserére adná fejét, mindenképp nézzen végig ablak katalógusokat, olyan ablakkeretekkel is találkozhat, amik egyáltalán nem szokványosak és teljesen átvarázsolja otthonát.

budapest színes ablak

Játék az ablakkerettel

Különböző elosztású ablakkeretek közül is válogathat. Ha nem a hatalmas üvegfelületek híve, akkor válasszon a francia ablakeretek közül, amelyeknek az a jellemzője, hogy négyzetekre van tagolva az üveg, így rendkívül elegáns és egyedi hatást kelt.

Ma már tényleg nem az otthonát kell az ablakkerethez alakítani, hanem a keretet az otthonához, de ettől függetlenül a mai modern és esztétikus ablakkereteknek köszönhetően, maga az ablakkeret is lehet az otthona éke!

Az Ablak Budapestnél több elérhető színből is választhat, de rendelhet egyedi színű ablakot is!