kültéri burkolat

Mi az a WPC Deck és miért a legpraktikusabb kültéri burkolat?

A WPC Deck, ahogy az angol mozaikszó is sugallja, fa (wood) és műanyag (plastic) optimális arányú kompozit (composite) keveréke, ami a kültéri burkolatok szegmensében egyedülálló alternatívát kínál azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a megjelenés, a minőség és a kényelem mesterhármasa tekintetében.

Az újrahasznosított műanyag és farost kombinációjából készült matéria a megfelelő anyagkeverék kialakításával olyan egyensúlyt teremt, ami kiváló teljesítményű termékeket eredményez mind a megjelenés, mind a produktivitás terén. Így, ha kültéri burkolatban gondolkodik, a WPC Deck a varázsformula, jegyezze meg!

Nem mellesleg egy márka is!

Jó, ha tudja, hogy a WPC Deck Európa leggyorsabban fejlődő WPC burkolati márkája is, ami a legmagasabb szintű minőségi követelmények garanciájával kínálja önnek a kerítések, terasz- és falburkolatok gondozásmentes szortimentjét. A 18 éves piaci múlt és gyártási tapasztalat, az 1 év teljes körű garancia és a 10 év európai gyártói garancia szavatolja, hogy a márka égisze alatt biztosan azt kapja, amire vágyik. A cég lakossági és ipari felhasználásra egyaránt kínál termékeket. A portékák európai alapanyagokból, európai gyárakban készülnek szigorú minőségi ellenőrzés mellett. A gondos alapanyag választás, a fejlett gyártástechnológia és a termék tervezési irányelvek Európa legjobb WPC burkolati kaliberébe emelik a portfóliót. Hogy mi a különbség másokhoz viszonyítva? A WPC Deck egyszerűen jobb. Tegye próbára!

Magyarországon is jelen van?

Igen! A WPC Deck Budaörs Magyarország piacvezető WPC burkolat forgalmazója, folyamatosan bővülő kínálatában a teljes európai termékválaszték elérhető. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A team felkészült értékesítői kiemelkedő termékismerettel várják a magánvásárlókat, a közületi vevőket és a projektpartnereket. A termékértékesítésen kívül a cég kivitelezési, projekt- és szaktanácsadási szolgáltatást is nyújt. Viszonteladói szinten segíti a partnervállalkozásokat a márka optimális bemutatása, illetve a termékélmény ideális megteremtése berkeiben. Az eladásösztönzés teljes vertikumát lefedi a termékeladást támogató marketing eszközök sora. A végfelhasználók számára pedig ingyenes és átfogó projekttámogatást biztosít. Így hagyján, hogy itt biztosan megtalálja álmai WPC burkolatát, még valami pluszban is reménykedhet, hogy teljes megelégedettséggel zárhassa a WPC vásárlási tapasztalatát.

Hogy mi a cím? Az összes kontaktadatot megtalálja ezen a platformon. Európa és a világ egyik vezető kompozit fatermék-gyártójaként tudják, hogy az érték és a bizalom a minőségi kapcsolat kardinális összetevői. Professzionális értékesítési csapatuk 24 órán belül válaszol kérdéseire, így amennyiben a cikk olvasása közben bármi felmerült önben, amire szívesen venne egy választ, akkor csak írjon a budaors@wpcdeck.hu e-mail címre! Amennyiben ön kültéri építőanyagokkal foglalkozik, vagy WPC projektárajánlatot keres, szintén forduljon hozzájuk bizalommal!