belső terek átalakítása konyha

Új év, új belső terek kialakítása

Akár híve vagy az új évi fogadalmaknak, akár nem, valószínűleg a január számodra is az új év tervezgetésével telik. Ilyenkor összeírjuk a nagyobb projekteket, amik az év közben várnak majd ránk. Nem ritka, ha erre a listára a lakás teljes, vagy csak részleges felújítása is felkerül. Ha viszont nem akarsz vagyonokat rákölteni, és esetleg szeretnéd megúszni, hogy szakembert kelljen hívni, akkor adunk néhány remek ötletet, amivel könnyedén feldobhatod az otthonod hangulatát. Ráadásul óriási munkálatok megkezdése nélkül.

Ötletek a tapétán túl

Természetesen nincsen semmi baj a tapétával, viszont ennél már jóval egyszerűbb és kreatívabb megoldások is léteznek, ha falburkolásról van szó. Segítségül hívtuk Keresi Ferencet, a Kerma Design tulajdonosát, hogy ossza meg velünk szaktudását és tapasztalatait azzal kapcsolatban, milyen kreatív módon tudjuk felfrissíteni otthonunk stílusát.

„A webáruházunkban kapható falburkoló panelek rendkívül sokszínű megoldást tesznek lehetővé. Ráadásul a legtöbb terméket a kedves vásárló is fel tudja helyezni otthon, egyáltalán nincs szükség szakember segítségére. Emellett pedig magas minőségű anyagokról beszélhetünk, így hosszútávon is nyugodtan tervezhetünk vele.”

wallure fa alpanelek

Arra a kérdésünkre, hogy mik a legnépszerűbb választások, az alábbi választ kaptuk:

„Ez teljesen változó és a legtöbb esetben attól függ, hogy milyen hangulatot szeretnének elérni. A természet közelségét kedvelők körében, akik szeretik, ha minél több természetes anyag veszi körül őket otthonukban is, a valódi fából készült fa falburkoló, vagy az igazi terméskőből készült falburkolat a legnépszerűbb választás.
Míg akadnak olyanok is, akik nagyon élethű másolatot keresnek. Erre tökéletes példa a műnövény fal vagy a PVC falpanelek, ami élethű mása lehet egy téglafalnak, vagy akár egy csempének is.”

Hogyan válasszak?

Az első kérdés, amit fontos eldönteni, hogy melyik helyiségbe kerül a falburkolat. A fürdőszobába érdemes olyan panelt választani, ami 100%-ban vízálló, ilyen a legtöbb műanyag falburkoló.
A konyhába is érdemes vízálló felületet választani, de ott fontosabb, hogy jól bírja a magas hőt, kiváltképp a tűzhely környékén. Az összes Wallplex falburkoló rendelkezik ezen tulajdonsággal, így azokat kifejezetten konyhai használatra javasolják.

Ezután dönthetünk a fentebb már említett módon is. Miszerint természetes anyagból készült, vagy műanyag falburkolót szeretnék. Milyen stílus illik leginkább az elképzelésembe?
A Kerma Design falpanelek mindegyikéről elmondható, hogy kiváló minőségűek, és rendkívül gyorsan és egyszerűen feltehetők, így akárhogy is döntünk, jól járunk.