kerti bútorok

Klasszikus stílusú kerti bútorok

Klasszikus stílusú, tökéletes bútorokat keres a kertjébe? Ha kellemesen, frissen szeretné tölteni az év legmelegebb napjait, feltétlenül tekintse meg a Vidaxl ajánlatát.

Így egészen stílusos pihenősarkot teremthet magának, főleg, ha az egész kertjét a klasszikus stílus jegyében komponálta meg. Gazdag kínálatunkban mindenki megtalálja azokat a darabokat, amelyek a legjobban megfelelnek a szükségleteinek. Egy klasszikus kerthez telitalálat a természetes fa – egész bútorszetteket alapozhat erre az anyagra. Az erkélyek és a kisebb kertek tulajdonosai időtálló megoldásba fektethetnek be: semleges színű, egyszerű asztalból és székekből, valamint kerti kanapéból álló szettet vásárolhatnak. Ha téglafalak is vannak a kertjében, jó megoldás, ha a tégla árnyalatával harmonizáló kiegészítőket, például székpárnákat választ.

Miért érdemes a Vidaxl bútoraiba befektetnie?

Fontos, hogy az egész kertibútor-szett ne csak esztétikus, hanem funkcionális és kényelmes is legyen. A mi termékeinket kiváló minőség jellemzi, mivel alapos munkával választjuk ki gyártóinkat és beszállítóinkat. Sok éve folyamatosan dolgozunk azon, hogy a létező legjobb kerti bútor kínálhassuk vásárlóinknak, amelyek ráadásul mindig tükrözik az éppen divatos trendek esztétikáját. Tanácsadóink segítenek berendezni az Ön zöldterületét, akár óriási kertről, akár talpalatnyi földről legyen szó. Garantáljuk, hogy mind a hagyománykedvelő, mind az eredeti megoldásokat kereső vásárlók megtalálják nálunk azt, amire vágynak. Tervezőink a bútorágazat minden új megoldását figyelemmel kísérik. Ráadásul ha az interneten vásárol, nem fecsérli el az idejét azzal, hogy sorra járja az áruházakat, és keresgéli az egymáshoz illő darabokat. A VidaXL kerti pihenőbútor-kínálatában rengeteg különböző modellt, anyagot és színt talál.

Kerti bútorok és életmód

Amikor kertjébe vagy teraszára bútorokat tervez vásárolni, több dologra is gondolnia kell. Először is figyelembe kell vennie az Önt érdeklő bútorok funkcionalitását. A kerti bútoroknak az Ön életstílusához kell kapcsolódniuk. Ha Ön társasági ember, és nagyon szereti a szabadban tölteni az időt a családjával, válasszon egy nagy asztalt és egy sor erős széket vagy foteleket. Ebben az esetben is érdemes beruházni egy kerti sarokkanapéba, amely az egész családnak helyet adhat, és meghitt hangulatot teremthet. Ha Ön individualista, aki szeret a kertje magányában egy könyvvel vagy fejhallgatóval pihenni, gondoljon a kerti padokra vagy nyugágyakra. Akiknek fontos a boldog lustálkodás, azok a függőágyakat és a kerti hintákat is értékelni fogják.

A kertből nem hiányozhat egy esernyő sem, amely megvéd az esőtől és a naptól. A legfontosabb azonban az, hogy a különböző kerti bútorcsaládok értékelésekor elsősorban a kényelemre kell összpontosítanunk. Az árnak közvetlenül ezután kell következnie. Mi van akkor, ha drága dizájner fotelekbe vagy asztalokba fektet, ha azok egyáltalán nem kényelmesek?

Harmonikus tér a kertben

Ne feledje, hogy a bútorokat a térbe kell illeszteni. Mielőtt sarokkanapét, kerti asztalt, széket vagy hintát vásárolna, érdemes helyet biztosítani számukra – különösen akkor, ha valami nagyobbat tervez a kertben, például egy száraz szaunát. Végül is azt szeretné, ha a bútorok nem akadályoznák az átjárást. A kerti berendezések tárolására szolgáló hely gondot jelenthet. Ha nagy háztartási helyiséggel vagy hatalmas fedett terasszal rendelkezik, akkor nem kell mérlegelnie, hogy a bútorok összecsukhatóak-e.