fürdőkád

Amikor egyesül a kádban a fürdés és a zuhanyzás élménye

Örök dilemma, hogy egy fürdőszobában zuhanyzónak vagy kádnak van a helye, hiszen e téren szinte mindenki másra esküszik. Van, aki el sem tudná képzelni az életét esténként egy kellemes fürdő nélkül, míg mások a jóleső tusolás mellett teszik le a voksukat. De miért kellene ezek közül választani? Tökéletes megoldás a kettő kombinálásához egy kádparaván és egy ideális csaptelep.

Mit képes nyújtani a megfelelő kádparaván

Egy fürdőkád nem csak fürdésre alkalmas, zuhanyozni is lehet benne gond nélkül. Ha most lelki szemeink előtt megjelent egy eláztatott fürdőszoba képe, nem kell aggódni, hiszen egy ideális kádparaván segítségével praktikusan és esztétikusan oldható meg ez a probléma. Ennek köszönhetően tusolhatunk állva, komfortosan anélkül, hogy a víz a nem megfelelő helyen landolna. A kádparavánok egyfajta részleges védőfalként működnek, amelyek jellemzően 80-110 centiméter szélesek, így meggátolják a víz kifröccsenését, így zuhanyzás után a fürdőszoba száraz és biztonságos marad. Ráadásul a felszerelése is gyerekjáték. Ha megtaláltuk az ideális méretet, már mindössze néhány csavar felerősítésére van hozzá szükség.

Nem kell aggódni, ugyanis garantáltan minden típusú kádhoz létezik a maradéktalanul passzoló paraván. Egyenes – és sarok kádakhoz egyaránt van ideális kialakítású kiegészítő, amelyek között a méret mellett az ajtó nyílásának iránya, a betétlemez típusa, valamint zsanér színe szempontjából is lehet válogatni.
A felület tisztán tartása miatt pedig végképp nem kell fájnia az ember fejének, ugyanis jelentősen csökkenti a vízkőlerakódás esélyét és a tisztítás idejét az ide tervezett speciális felület, amelyek jellemzően 6-8 milliméter vastagságúak.

fürdőkád
Minőségi paravánok találhatók a Gépészcentrum webshopjában is, amely ide kattintva megtekinthető.

Az ideális csaptelep

Mindehhez már csak egy ideális csaptelepre van szükség annak érdekében, hogy a kádban is tökéletes lehessen a zuhanyzás élménye. A legjobb választás ez zuhanyrendszer beépítése, ám ehhez érdemes olyan minőségi termékeket gyártó céget választani, mint a Novaservis. Szakmértelmének titka, hogy a vállalat 1900 óra létezik, vagyis több mint 121 éve foglalkozik gyártással. Jelenleg pedig cseh csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők egyik vezetője gyártója Közép- és Kelet-Európában. A termékek széles választékát kiegészítik az olyan termékek, mint a teljes zuhanyprogram, amelynek tökéletes eleme lehet például a felső kimenetes termosztátos csapteleppel felszerelt zuhanyrendszer, amely gyakorlatilag élménnyé teszi a fürdést és a zuhanyzást egyaránt. A márka széles termelési és fejlesztési bázissal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden egyes terméküket sokoldalúan tesztelik a forgalomba hozatal előtt. A mottójuk: MINŐSÉG – DESIGN – STÍLUS, ami mindent el is árul üzletpolitikájukról és hozzáállásukról. A Novaservis széles kínálata található meg a Gépészcentrum webáruházában.

Két élmény egy helyen

A rohanó hétköznapok során sokszor praktikus, ha az ember gyorsan, néhány perc alatt le tud zuhanyozni, ugyanakkor néha olyan jó időt szánni magunkra és élvezni a forró fürdő minden előnyét. Éppen ezért jó, ha mindkét lehetőség megoldható a saját fürdőszobánkban úgy, hogy az nem jár semmilyen plusz feladattal vagy felfordulással. Minden korosztály élvezni fogja az így kialakított kád minden előnyét.

Látható, hogy számos előnye van a kádparavánok használatának egy fürdőszobában, amelyhez csak pontot jelent az i-re, ha egy minden szempontból ideális csapteleppel is kiegészül, amelynek hála könnyen lehet váltani a zuhanyzás és fürdés funkciók között. Így minden családtag úgy élvezheti az érkező vízcseppeket, ahogy az éppen számára a legmegfelelőbb.