költöztetés budapest

Így pakolhatsz ki villámgyorsan és hatékonyan költözés után

Amikor új helyre költözöl, valószínűleg a kipakolás az utolsó dolog, ami eszedbe jut. Sok más dolognak és teendőnek kell az első helyen lennie: az új otthonod kiválasztása, egyeztetés a közművekkel, felújítás, építkezés és az értékeid összepakolása. Ám amikor végre megérkezel és készen állsz a berendezkedésre, egy új kihívással szembesülsz: hogyan pakolsz ki ennyi mindent költözés után?

Teljesen egyértelmű: a költözés nehéz lehet.

Összepakolni azt a rengeteg dekorációs tárgyat, kedves emléket, ruhát, könyvet és minden mást, ami a birtokodban van, ezeket átszállítani és áthordani az új otthonodba.

Szerencsére, mire készen állsz a kicsomagolásra, már majdnem a végén jársz a folyamatnak!

Csomagolj ki tudatosan!

Bár a kicsomagolás általában sokkal egyszerűbb, mint a becsomagolás és a mozgatás, de minden bizonnyal megkönnyíthető ez a lépés is.

Az otthon gyors kipakolása türelmet, elszántságot és jó szervezést igényel. Bár az első kettőt nem tudjuk biztosítani, hatékony tervünk azonban van a kicsomagolásra:

1. lépés: Helyezd a dobozokat a megfelelő helyiségekbe

Ez logikusnak tűnhet: tedd a csomagokat közvetlenül abba a helyiségbe, ahová a tartalmuk tartozik. Sokkal könnyebb ezt megtenni a költözés napján, amikor még benne vagy a lendületben, és hajlandó vagy egy kicsit messzebbre cipelni a nehéz dobozokat.

költöztetés

2. lépés: Fő a fürdőszoba

Fürdőszoba nélkül élni egyáltalán nem szórakoztató vagy célszerű, ezért a legjobb döntés, ha először itt kezded meg a kipakolást.

A legfontosabb dolgok, a zuhanyfüggöny, a piperecikkek, a fogkefe és a szappan elhelyezésével lakhatóvá teszed a fürdőszobát, így minden kéznél lesz, amire szükséged lehet.

3. lépés: Hála a hálóért

Biztosan szükséged lesz egy hatalmas alvásra a költözést követően. Kezd tehát azzal, hogy a bútoraidat úgy rendezed el, ahogyan szeretnéd, mivel most sokkal könnyebb lesz ezt megtenni, mint amikor már telepakoltad őket.

Ezután ideje megágyazni, hogy kellemes pihenőhelyed legyen a nap végén.

Egyelőre csomagoljd ki a legszükségesebb dolgokat – azokat ruhadarabokat, amelyeket gyakran viselsz és minden olyan textíliát, amelyet mielőbb fel kell akasztani.

Mielőtt észrevennéd, a hálószobád készen is áll!

4. lépés: Következő a konyha

Talán te is tudod, hogy itt rengeteg kicsomagolnivalód és rendszereznivalód lesz.

Érdemes először az elektronikai eszközökkel kezdeni, hogy a kábelek ne sérüljenek, majd azokat az evőeszközöket, tányérokat és konyhai eszközöket kipakolni, amelyeket gyakran használsz – a mézeskalács formák várhatnak!

5. lépés: Nappalira fel

Először is vegyél egy mély lélegzetet és lazulj el! A házban/lakásban a legnehezebb helyiségek elkészültek, és most áttérhetsz a szórakoztató szobákba, kezdve a nappalival.

A videojátékok, könyvek, esetleg cd-k és dvd-k kipakolása akár mókás is lehet, hiszen lehet, hogy olyan ereklyékre bukkansz, amelyekre már nem is emlékszel!

költöztetés

6. lépés: Díszítsd fel új otthonodat

Az utolsó lépés: díszítés.

Technikailag ez egy opcionális lépés, mivel nem kell ezt feltétlenül a költözés napján megtenned. Egyes szakértők azt javasolják, hogy a díszítés megkezdése előtt legalább egy hónapig élj az otthonodban, hogy átélt a valódi érzést, amelyeket az új helyről kapsz.

Jó költöztetővel könnyű a kicsomagolás is!

Könnyű lesz kipakolni a dobozokat, ha azok tematikusan kerülnek becsomagolásra és a szállítás során is biztonságban vannak

A Franko Költöztetés hatalmas segítség lehet ebben:

A cég kizárólag költöztetésre specializálodott.

Nem csak azt garantálják, hogy az értékeid nem fognak megsérülni az út során, de a tárgyaid bedobozolásában is szívesen segítenek.

A felcimkézett dobozok elkészítését és bepakolását, a zökkenőmentes szállítást és az új helységbe való becipekedést is rájuk hagyhatod!

Csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt és csupa szívvel végzik el a költöztetést.

Egy megbízható költöztető cég rengeteget segíthet:

leveszik a terhet a válladról és úgy segítsenek téged, ahogy a korábbi sikeres projektek és költöztetések során is tették azt.

Fogadd meg a tippjeinket és válassz professzionális költöztető céget.

Ez egy stresszmentes költözés, és kipakolás receptje!