somfy

3+1 érv a Somfy okos otthon megoldásai mellett

Okos otthonod akár neked is lehet! Bizony, ma már bárki számára elérhető megoldások vannak otthonunk okosítására. Ez pedig nem csak egy menő dolog, amivel felvághatunk ismerőseink, családunk előtt, hanem ténylegesen hasznunkra válik a hétköznapokban.

Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy melyik rendszer mellett tesszük le voksunkat. Több okos otthon rendszer is elérhető Magyarországon. Például Alexa, Google home, Apple HomeKit vagy akár az IKEA rendszere. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is. Érdemes azonban megismerned a Somfy okos otthon rendszerét, amely sokkal több, mint egy asszisztens.

Milyen egy okos otthon?

Először talán érdemes tisztázni, hogy mitől is okos egy otthon. Otthonunk kialakítása során törekszünk a legnagyobb kényelemre, amelyet olyan funkciók kínálhatnak nekünk, mint például, ha nem kell a világítással törődnünk a tökéletes látási viszonyok érdekében, emlékeztetőket állíthatunk be magunknak vagy éppen nagyobb biztonságban tudhatjuk otthonunkat.

Egy okos otthon rendszer tehát kiszolgálja a kényelmünket és valóban olyan funkciók lesznek elérhetőek, amelyeket a hétköznapokban is nagy örömmel használunk.

Faktoring | Baba-mama blog | Hőszigetelő rendszerek

Három + 1 érv a Somfy okos otthon rendszere mellett

1, Egy rendszer irányít mindent

Az egyik legnagyobb előnye a Somfy megoldásnak, hogy a TaHoma rendszere tudja irányítani az összes beépített Somfy okos megoldást. Legyen az függöny, redőny, kapu vagy teraszárnyékoló, mindegyikre egy megoldás van: A TaHoma!

2, Okos központot kapunk nem csak egy okos eszközt

A TaHoma tehát több, mint egy zenelejátszó eszköz. Ez egy teljes központ, amelyet lehetőségünk van gombnyomással, hanggal vagy pedig applikáció segítségével is irányítani.

3, Kábelcsatlakozás nélkül működik

Apróságnak tűnhet, de igenis sokat jelent, hogy egyszerűen hordozható, hiszen kábel nélkül működik, így nem vagyunk odaszögezve sehova!

+1: Kompatibilitás

Korábban, ha már vásároltál egy Alexát az sem probléma! A Somfy rendszere kompatibilis Alexa, Google Home és Apple okos otthon eszközeivel is!

Készen állsz, hogy otthonod új szintre lépjen? Ismerd meg jobban a Somfy okos otthon megoldásait!

Fotó: somfy.hu