konténer rendelés

Konténer rendelés – Akár közös családi élmény is lehet az őszi kertrendezés

Ősszel még számos feladat elvégzésére lehet szüksége a kert tulajdonosoknak, annak érdekében, hogy tavasszal már egy szép és rendezett kert várja őket, ahol kiélvezhetik a mindennapokat.

A kertben a kisgyerekek is szívesen munkálkodnak, használják ki ezt az időszakot arra, hogy családi program legyen a kertrendezésből. Így nem csak közös élményeket szereznek, de a kertjüket is szebbé varázsolják.

Az összegyűlt hulladékok eltávolítását pedig bízza ránk és vegye igénybe a konténer rendelés szolgáltatásunkat.

Milyen feladatok várnak ránk?

Először is nagyon fontos, hogy akik konyhakerttel rendelkeznek még a fagy beálltát megelőzően betakarítsák a zöldségeket, hogy azok semmiféleképpen ne vesszenek kárba. Második lépésként célszerű felásni a földet, megtrágyázni és komposzttal feltölteni. A komposztnak köszönhetően a következő tavasszal elültetett növények sokkal ellenállóbbá válnak és jobban fognak fejlődni. Ezt követően jöhet a lehullott falevelek összegereblyézése, valamint az év utolsó fűnyírása. A füvet érdemes szellőztetni is, aminek segítségével eltávolíthatja a fű közül az elhalt növényi részeket és gyomokat. Erre többféle alkalmas kézi szerszám elérhető, de nagyobb kertek esetében javasolt a kifejezetten erre a célra kialakított fűszellőztető gép igénybevétele. A kiégett részeket újra lehet füvesíteni, valamint érdemes trágyázni a füves területen is.

Fakivágás, faültetés

Az őszi hónapokban még teendő lehet a fák elszáradt ágainak eltávolítása és a kiszáradt, elkorhadt fák kivágása. A nagyobb méretű fák kivágásához érdemes szakembert hívni a balesetek elkerülése érdekében. Ilyenkor jön el az ideje a faültetéseknek is (pl. gyümölcsfák esetén). A fáknak már 1-2 héttel korábban célszerű kiásni a gödröt, abba marhatrágyát és komposztot tenni. Az ültetést megelőzően hagyni kell, hogy a fa jól megszívja magát vízzel, majd ültetés után is alaposan meg kell locsolni. Olyan esetekben, amikor kisebb fákat vagy kevésbé szélvédett területre ültetünk, akkor a kidőlés megelőzése érdekében érdemes a fákat kikötözni.

Madáretetők elhelyezése

A kert és a növények ápolása mellett gondoskodjon az élővilágról és a madarakról is.

Az őszi feladatok közé sorolhatjuk a madáretetők elkészítése, kihelyezése és feltöltése élelemmel, amit a tél folyamán folyamatosan pótolni szükséges. A gyerekekkel közösen épített madáretető és madarak etetése, figyelése igazán örömteli és izgalmas program lehet a gyermekek számára is. 

Konténer rendelés Budapest

Amennyiben az őszi kertrendezés alatt olyan nagy mennyiségű kerti hulladék, falevél, fű, föld, murva és egyéb hulladék keletkezik, amit már nem tud elhelyezni a kukában, akkor a vegyes hulladék konténer rendelés kiváló megoldás az Ön számára! Bízza az InterBridge-Trade Kft-re magát és egyszerűen megszabadulhat a kerti hulladékoktól. A cégünknél 4-10 m3-es konténer bérlés, sittszállítás lehetséges, amit Budapest teljes területén tudunk biztosítani.

Válasszon minket és foglaljon időpontot még ma.

Konténer rendelés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Web:https://sittkontener.hu/

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24