okos riasztó rendszer

Az okos riasztórendszerrel járó számos előny az otthonunkban

A kamerarendszerek egyik leginkább méltatott funkciója, a távoli vezérlés és betekintés lehetősége az okos riasztórendszer esetében is adott – a megrendelők legnagyobb örömére. A modern életvitelünknek már-már kötelező kellékei az okos berendezések. Miért is képeznének kivételt ez alól a biztonságtechnikai eszközök, amelyek, mint tudjuk, nemcsak az anyagi károkozástól kímélnek meg minket, de a nyugalom felbecsülhetetlen értékével is megajándékoznak.

Távoli betekintés és vezérlés – egyre többen kérik

A tendencia azt mutatja, egyre több megrendelő igényli az okos riasztórendszer beszerelését, és ez kétségkívül az általa biztosított számos előnynek tudható be. Az okos rendszerek esetében az adott ingatlan tulajdonosa, a háztartás lakói abban az esetben is irányíthatják, illetve a kontrolljuk alatt tarthatják az odahaza történő eseményeket, ha távol vannak magától az épülettől. Mindezt az okostelefonjukra letölthető applikáció segítségével valósíthatják meg. Ezen funkció egyetlen kritériuma, hogy a kiépítés helyszínén megoldottnak kell lennie az internet hozzáférésnek, hálózati összeköttetésnek.

A riasztórendszerek legújabb generációi

Gazdag műszaki tartalom, korszerű megoldások és a legújabb innovációk jellemzik az okos riasztórendszereket, így azok minden olyan felelősségtudatos személy reményeit beváltják, aki nem ismer kompromisszumot a prémiumszínvonal tekintetében. Nemcsak a kereskedelmi és ipari létesítmények szempontjából előnyös az okos riasztórendszer telepítése, de a családi otthonok, társasházak vonatkozásában is.

A népszerű gyártók kifogástalan minőséget reprezentáló termékeire, mint például a PARADOX, a DSC vagy a magyar brand, a MARK32 GSM okos riasztórendszerekre bátran rábízhatjuk magunkat, ha a minden igényt kielégítő személy- és vagyonvédelem kerül terítékre. Amennyiben fokoznánk a hagyományos riasztórendszerünk hatékonyságát, a valós idejű ellenőrzés jegyében szavazzunk bizalmat a távfelügyeleti szolgáltatásnak, akár kivonuló járőrszolgálatattal kiegészítve! Az Alarmdirect csapatával pedig mindez kitűnő ár/értékkel valósítható meg.