d80 6845

Az ország egyik legkisebb városa, egyben legszebb úticélja – 5 érv, amiért ez lesz a következő úti célod!

Budapesttől alig több mint 40 km-re fekszik. Mesebeli kilátás tárul a szemünk elé innen a Dunára és a Dunakanyarra. Az ország egyik legkisebb városa, ugyanakkor legkedveltebb úticélja is telis-tele történelmi jelentőségű látnivalókkal, izgalmas romantikus és családbarát programokkal, mesebeli túraútvonalakkal. Irány Visegrád!

A kilátásra nincsenek szavak

Kétségtelen, hogy az egyik, ha nem a legszebb kilátás tárul innen a szemünk elé a Dunakanyarra. A Fellegvárból – és az odavezető útról – tényleg felejthetetlen látványban lehet részünk! Ez egy olyan hely, amire időt kell szánni, mert egyszerűen muszáj elmerülni a látványban. És egy olyan hely, ahova vissza kell térni, mert túl szép ahhoz, hogy ne legyen benne újra és újra részünk.

Programlehetőségekben nincs hiány

De nincs bizony! A visegrádi programok igazán különlegessé teszik az itt eltöltött napokat, az aktív és passzív pihenés kedvelőinek egyaránt. Fellegvár, Királyi Palota, Salamon-torony, Nagyvillám Bobpálya, Nagyvillám Kalandpark, Zugfőzde Pálinkamúzeum, Canopy drótkötélpálya, Gokart és kalandpark, SUP túra a Dunán, középkori játszótér, mozi, lovagi torna, palota játékok, Zsitvay-kilátó, és még sorolhatnánk. Mindez egyetlen városon belül. Nem hangzik rosszul, igaz?

03872 200624 book

Nagyszerű éttermek és vendéglátóhelyek

Kiváló éttermek várják az ide érkezőket. Mindegy, hogy a hazai ízek, a gasztronómiai különlegességek, vagy a mesebeli kilátás az elsődleges szempontunk, biztosan találunk elképzeléseinknek és elvárásainknak megfelelő vendéglátóhelyet.

Télen is és nyáron is, romantikus és családi nyaraláshoz is

Éppen a színes programlehetőségekből fakad, hogy Visegrád egész évben kiváló választás, családi, romantikus és baráti kikapcsolódáshoz egyaránt. Télen Nagyvillám sípálya, a korcsolyapálya és a téli bob gondoskodik a kiváló élményekről.

A Fellegvárban gyönyörködni wellness élmények közben is

Hiszen erre is van lehetőségünk. Ha hotel Visegrád, akkor irány a Hotel Honti! Kültéri, Fellegvár-panorámás úszómedencéjük mellett belső, 350 négyzetméteres wellness részleg gondoskodik a feltöltődésről és kikapcsolódásról. A wellness Visegrád központi részén helyezkedik el, úszómedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, infraszauna, finn szauna, gőzkamra és sókamra kapott helyet. A wellness hotelen kívül egyéb szállástípusokkal is várják az ide érkezőket, panzió, jacuzzis apartmanok és apartmanház is a vendégek rendelkezésére áll. Romantikus és családi nyaraláshoz is tökéletes választás!