sportfogadás

A sikeres sportfogadás rejtelmei

A legjobb sportfogadási irodák ismérvei

A sportfogadás mindig is nagy népszerűségnek örvendett, egyfajta kultúra alakult ki köré. A hagyományos irodák után az internet elterjedésével és elérhetőségével azonban az online bukmékerek gyorsan beterítették a piacot. Jobbnál jobb ajánlatokat kínálnak, amikkel a klasszikus irodák nehezen tudják felvenni a tempót.

Mielőtt sportfogadási irodát választunk érdemes felmérni a kínálatot és kiválasztani azt az oldalt, amelyik a leginkább ki tudja elégíteni az igényeinket. Természetesen válogathatunk is az irodák között, vagy használhatunk egyszerre többet is attól függően, hogy éppen melyik kínál jobb szorzókat.

Minél több pozitív vélemény és értékelés érhető el az adott irodáról, annál inkább biztosak lehetünk abban, hogy az oldal valóban tudja azt nyújtani, amire szükségünk van. Ezért fontos, hogy az iroda kiválasztása előtt olvassunk utána a felhasználói véleményeknek, és esetlegesen gyűjtsünk információkat olyan oldalakról, amelyek a sportfogadáshoz köthető weboldalakkal foglalkozik. Ha a környezetünkben vannak más szerencsejátékosok, akkor érdemes kikérni az ő véleményüket is.

A legjobb irodák jobbnál jobb bónuszokat ajánlanak fel a szerencsejátékosok részére. Szinte mindenhol találunk Üdvözlő Bónuszt, ami minden újonnan regisztrált felhasználónak jár. Ha igénybe szeretnénk venni egy bónuszt, akkor előtte olvassuk el a felhasználási feltételeket is, mert ezeknek a promócióknak általában van egy minimum befizetési limite, aminek eleget kell tennünk, ahhoz hogy jogosultak legyünk a bónuszra.

Fontos, hogy a választás előtt győződjünk meg arról, hogy a sportfogadási iroda megbízható, és biztonságos keretek között használható játékokkal rendelkezik. Ismerjük meg a be és kifizetés szabályait is, az elérhető módokat és a hozzájuk köthető átfutási időket is. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mit kínálnak a toplistás irodák, hogyan kell szelvényt feladni, hogyan működik a ki- és befizetés egy online sportfogadási iroda felületén.

Online szelvény feladásának menete

A sportfogadás előtt mindig regisztrálni kell az adott oldalra. Szerencsére a regisztráció nem bonyolult, gyorsan létre tudjuk hozni a fiókot, amit megtehetünk telefonon és gépen egyaránt. Az első belépés után töltsük fel a számlánkat. Ekkor érdemes feltölteni akkora összeget, amiért már jár az Üdvözlő Bónusz az adott irodánál.

Ezt követően már lehet is válogatni a mérkőzések között. Tehetünk egyszerű fogadásokat vagy kombinált szelvényeket is. Biztos tipp nincsen, a mérkőzések kimenetelét számtalan dolog befolyásolja. Ezt különösen akkor kell figyelembe vennünk, ha kombinált fogadást kötünk például arra, hogy hány gól lesz az adott meccsen. A hagyományos fogadás mellett pedig élhetünk az élő fogadás ajánlataival is. Ebben az esetben a mérkőzés során követhetjük az állást, és a változó szorzók mentén tehetjük meg tétjeinket.

Ki- és befizetés egy online irodánál

A különböző sportfogadási irodák változatos ki- és befizetési lehetőséget kínálnak fel. Ezek azonban irodánként eltérőek lehetnek, így ennek is nézzünk utána a választás előtt. Vannak olyan nagyobb irodák, ahol banki átutalással is lehet fizetni. A bankkártyát szinte mindenhol elfogadják. Találhatunk még virtuális pénztárca opciót, de vannak olyan irodák, ahol kriptovalutával is lehet fizetni. Arra mindig számítsunk, hogy a kifizetés is ezen az úton fog megtörténni a legtöbb esetben.

Tippek, hogy sikeresek legyünk

Biztosra sosem mehetünk a szerencsejáték világában. Ezt fontos szem előtt tartani. Vannak azonban olyan tanácsok, amelyeket, ha követünk, akkor az jócskán megemelheti az esélyeinket a fogadások alatt.

  1.     Ne fogadjunk többet, mint amennyit megengedhetünk magunknak.
  2.     Ismerjük a fogadás tárgyát képező sportágat.
  3.     Ismerjük a csapatokat, játékosokat.
  4.     Nézzük meg a fogadás előtt a statisztikákat.
  5.     Ne bízzuk magunkat csupán mások tanácsára
  6.     Ne tegyünk fogadást, ha nem vagyunk biztosak a mérkőzésben.

Kérdések és válaszok

Érdemes egy fogadószervényen több eseményre fogadni?

Egy fogadás szelvényen belül ne fogadjunk túl sok eseményre, hiszen ez nagyban csökkentheti az esélyeinket.

Ugyan az a tipp szerepelhet több szelvényen?

Szerepelhet ugyanaz a tipp, azonban nem biztos, hogy ez kifizetődő. Jobb elkerülni annak a lehetőségét, hogy pont ezen a mérkőzésen megy el több szelvény is.