6439

Egy jó slot-tanács aranyat, vagy legalábbis nyerő szimbólumokat ér!

A játékgépezés egyik legfelszabadítóbb pozitívuma, hogy teljes egészében mellőzi a szabályokat, a kötöttségeket. Miközben az izgalmak adottak, akárcsak az érdekes témák. Mert manapság már nem elég néhány gyümölcs felbukkanása az elégedettséghez. A látvány, és a hozzátársuló egyéb effektek sokat nyomnak a latba. Bár, meg kell hagyni, a régmúlt idők csemegéi is aratnak, szóval őket sem érdemes leírni.

Miért jó taktika a kifizetések mértékét figyelni?

A nyerőgépek sokaknak egyet jelentenek a szórakozással, a felhőtlen, alapvetően tét nélküli kikapcsolódással. Viszont vannak, akik ennél többet várnak a játéktól, mégpedig nyereményt. Ha lehet minél többet, minél többször. Ebben az esetben a konkrét típus kiválasztásánál taktikus a kifizetési rátát alapul venni. Ez, százalékosan kifejezve 70-90 százalék között is mozoghat, úgyhogy azért jócskán akadnak eltérések. Bár azt írtuk, hogy ez a szektor nélkülözi a törvényszerűségeket, ami igaz is, de minden fajtához tartozik egy jellegzetes, követendő leírás. Amiből például az is kiderül, hogy hány érmével kell a legmagasabb jackpot reményében játszani. És azért ez nem mindegy, érdemes résen lenni, mert itt is előfordulhatnak komoly különbségek.

Van egy stratégia, aminek a betartásával egyenes út vezet a sikerekhez. Amilyen egyszerű, amennyire evidens annyira jelentőségteljes. És hogy mi ez? Nincs titok, nincs új a nap alatt. A rejtély, ami nem is rejtélyes: tudni kell felkelni és odébb állni. Szóval ha épp becsap a ménkű és a veszteségek úgy sorjáznak, mint zivatar idején az esőcseppek, akkor bizony felesleges vadul pénzezni a gépeket. Ekkor a legjobb megálljt parancsolni, és felállni. Később aztán újraindulhat a móka, remélhetőleg nagyobb sikerrel, több nyereménnyel. Illetve, ami szorosan ehhez a témakörhöz tartozik az a kifizetési korlát beállítása. Jó, ha van egy vonal, ami nem léphető át, még akkor sem, ha úgy tűnik már csak egy, meg még egy lépés van hátra a jackpotig. Az igazán profik kizárólag akkora pénzmennyiséggel zsonglőrködnek, ami nélkülözhető a számukra. Tehát nem a rezsire, kajára félretett pénzmag az, ami csak úgy a nagy levegőben elszórható. Hanem az a félretett összeg, ami sehonnan sem hiányzik, így aztán tulajdonképpeni veszteség nélkül fialtatható.

Stratégiáktól mentesen is élvezhető a kaszinózás?

Persze. Nincsen kőbe vésve, hogy akkor mostantól a nyerőgép kizárólag taktikusan alkalmazható. Dehogy. Aki úgy érzi, hogy a tervezés támogatja, annak az a járható út. Aki pedig szívesebben szárnyal mindenféle vélt vagy valós kötöttség nélkül, annak nem kell a földhöz láncolnia magát mindenféle korlátozással.

Az azonban a tapasztalatok alapján bebizonyosodott, hogy a fent tanácsolt részletekre kifizetődő odafigyelni. Konkrétan kifizetődő, ugyanis a minimális koncentráció maximális anyagi hasznot hajthat. Ez nagyon csekély fizetség mindazért, amit aztán a nyerőszériák adhatnak. Szóval nem kötelező élni velük, nem törvényszerű a betartásuk, viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy némi tudatossággal a nyeremények nagy eséllyel behúzhatóak.