Sasad Liget 6

Sasad Liget 6. ütem

A Sasad Liget Lakópark 6. ütem Budapesten a 09. kerületben egy kertvárosi lakóövezetben található. Az egyedi elrendezésű lakásaihoz tágas teraszok tartoznak. Az értékét növeli a kitűnő infrastruktúra, valamint az 5. és a 6. ütem közé kerülő dísz- és pihenőpark is.

A Sasad Liget Lakópark a Beregszász, Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt tágas tíz hektáros területen épült, a 6. ütem a projekt befejező része. A hat darab négyszintes épületben összesen 141 lakás került átadásra. A lakásokhoz tartozó privát teraszain a lakók páratlan természeti látványt élvezhetnek, de a szabadtéri kikapcsolódást biztosítja a közeli pihenőpark is. A projekt fejlesztője a Biggeorge Property, amely számos kiváló projektről ismert, mint a Vaterfront City, vagy a Property Investment Forum 2020 díjasa, az Emerald Residence.

Sasad Liget 6

A Sasad Liget 6. ütem lakásai

Az otthonok nemcsak egyedi kialakításúak, de 2,85 méteres belmagassággal, tágas belterekkel igazodnak az egyedi igényekhez. A lakások nagyméretű ablakfelületein maximális a fény bejutása, amely a lakók komfortérzetét növeli. Az épület kiváló 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókat tartalmaz. A lakások mérete 46-186 m2 között van, a földszinti lakások kertkapcsolatosak, de a nagyteraszos, felső emeleti lakások egyaránt megtalálhatók. A konyhák alapfelszereltsége kiterjed a konyhabútorra, és a beépített konyhagépekre egyaránt.

A Sasad Liget 6. ütem megközelíthetősége és infrastruktúrája

A lakópark kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A közelben bevásárló központ, egészségügyi létesítmények, oktatási intézmények (óvoda, iskola), éttermek, bank és posta is található. Az utolsó ütemben további üzlethelyiségek megnyitásával biztosított lesz a lakók különböző igényeinek az ellátása. A belváros akár személyautóval akár tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A 8,53, 139 illetve a 239-es busz megállója a lakópark közelében van, valamint a közelmúltban átadott M4 metróvonalon a főváros számos pontja jól megközelíthető.