Westside Residence Budapest

Westside Residence: minőségi otthonok az új Ferdinánd negyedben

A Westside Residence Budapesten a 13. kerületben a Bulcsú utca 5-9 szám alatt a dinamikus életstílus kedvelői számára kínál lakásokat. A projekt 2021 végére fejeződik be, a környék pedig a főváros egyik látványosan fejlődő kerületében helyezkedik el.

A Westside Residence épülete kiváló helyen a Váci úti iroda folyosó közelében található. A területéről nemcsak a belváros, de a Margit-sziget is könnyedén megközelíthető. A projekt fejlesztője a Biggeorge Property Zrt. Az újjáépülő városrész hamarosan kibővül egy új projekttel, nevezetesen a Central Parkkal, amely a WestEnd 2 telken épül meg.

A 206 db otthon nemcsak környezettudatos, de kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, minden otthon mennyezeti hűtés-fűtéssel kerül kialakításra, amely része az alapárnak. A 8 emeletes épületben lévő lakások változatos alapterületűek, és alaprajzúak, a legtöbb otthonhoz terasz is tartozik. A felső szinten lévő lakások különösösen azok számára jó választás, akik szeretnek a gyönyörű panorámában is gyönyörködni, hiszen jól belátható a budai és a pesti városrész egyaránt.

A 30 négyzetméteres stúdiólakásoktól kezdve a nagyteraszos penthouse lakások (108 m2-es), és az átlagos méretű 2-3 szobás lakások egyaránt elérhetők. A lakások további előnye, hogy a nagy üvegablak felületek által nagyon kellemes fényviszonyok biztosítottak a lakók számára. A lakások között kertkapcsolatos lakások egyaránt kialakításra kerültek. A tulajdonosoknak lehetőségük van külön tárolóhelyiséget vásárolni, valamint a parkolás a teremgarázsban biztosított. Az épület földszintjén különböző kereskedelmi és szolgáltató egységeket fognak kialakítani.

Westside Residence Budapest

Mi az előnye a Westside Residence-ben való lakásvásárlásnak

A környék Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területe, ugyanakkor az aktív kikapcsolódást biztosító természetközeli területek, mint a Margit-sziget, vagy a Városliget is elérhető közelségben vannak. Mind a közlekedés – megújuló Ferdinánd negyed, és híd – valamint a szolgáltatások (WestEnd City Center, Lehel téri piac) de akár oktatási intézmények szempontjából is kiváló feltételek adottak.

Ez is érdekelhet: