Megéri split berendezéssel fűteni?

2013.09.25

Annak ellenére, hogy minden korszerű split klíma képes fűteni is, mégsem használják ezt a funkciót. Pedig amikor nincsenek nagy hidegek, gazdaságos kiváltása lehet a hagyományos fűtésnek. Átmeneti időszakban akár feleslegessé tehető a hagyományos fűtési rendszer.

Split fűteni - flickr.com: kencf0618

olvasson tovább »


címkék: klíma, LG, split, fűtés, költség, tél

Hogy tartsd hidegen a lakást?

2013.08.23

Kánikula idején a klíma az egyetlen hatékony megoldás. Csakhogy az, hogy valóban hatékonyan és olcsón működjön, rajtunk múlik. Ehhez adunk tanácsokat.

Tartsd hidegen - sxc.hu

olvasson tovább »


címkék: klíma, LG, nyár, gazdaságos, klimatizálás, otthon

hirdetés

Lehet szép a klíma?

2013.07.16

Évtizedeken keresztül csak a funkció szabta meg a split klímák megjelenését. Ezért egymáshoz kísértetiesen hasonló légkondicionálók közül választhatott csak a vásárló. Mára sokat változott a helyzet, a gyártók és a felhasználók is belátták, hogy a hűtő-fűtő berendezés az enteriőr szerves része.

klíma design  - flickr.com vivarin

olvasson tovább »


címkék: LG, klíma, design, dizájn, artcool, enteriőr

Pezsgőzz az LG-vel az óriáskeréken

2013.07.08

Még két hétig áll az Óriáskerék az Erzsébet téren. Az LG, mely főszponzora a látványosságnak, VIP kabinnal várja azokat, akik a helyszínen válaszolnak néhány kérdésre, a Facebookon részt vesznek játékukon, vagy ebben az időszakban LG klímát vásárolnak.

budapest eye - lg.hu

olvasson tovább »


címkék: LG, klíma, budapest, eye, óriáskerék

A csendes klíma titkai

2013.06.11

Egy zörgő kültéri egység a szomszédokat, egy süvítve hideget fújó klíma minket őrjít meg. A legjobb ha már vásárlás előtt tájékozódunk a hangerővel kapcsolatban, de legalább ennyit számít a felszerelés és az, hogyan használjuk a berendezést. Az mindenesetre megnyugtató, hogy egy korszerű légkondicionáló eleve jóval halkabb, mint a régi modellek.

olvasson tovább »


címkék: klíma, zaj, csend, LG, hang

Új klímák az LG-től

2013.06.10

Az LG az új légkondicionálók mindegyikét továbbfejlesztette a magas fokú energiahatékonyság, a tökéletes csend és az egészségvédelem tekintetében is. Mindez az összes új Inverter V modellre igaz, az Athena Xtreme, Athena, Artcool, Advance és Eco típusokra egyaránt.

Új LG klmák - lg.hu

olvasson tovább »


címkék: LG, klíma, új, modell, inverter, légkondicionáló

Klíma és egészség

2013.06.04

A klímáról sokaknak a mai napig a megfázás, száraz levegő, rosszabb esetben a légiós betegség jut eszébe. Pedig egy korszerű és megfelelően használt készülék nemhogy veszélytelen, de éppen hogy egészséges. Egyrészt azért, mert állandó környezeti viszonyokat teremt, másrészt mert megszűri a lakás levegőjét.

Egészséges klíma - flickr.com puukibeach

olvasson tovább »


címkék: klíma, egészség, LG, levegő

Hűt, fűt és szűr, de hogyan?

2013.05.29

Hogyan működik a klíma? És mennyire teszi hatékonyan a dolgát? Mielőtt légkondicionáló berendezést választanánk, néhány alapvető kérdéssel tisztában kell lennünk. Ezeket vesszük sorra.

Klíma ABC - lg.com

olvasson tovább »


címkék: klíma, vétel, használat, légkondicionálás, technológia, LG

Spórolj a klímával!

2013.04.30

Idén is hamar beköszöntött a nyári meleg, és ezzel együtt a klimatizálás időszaka. A lékondicionáló megtisztítja a levegőt és kellemes hűvöst biztosít, de nem mindegy, hogy milyen áron. Tanácsokat adunk, hogy nem kerüljön sokba az ideális otthoni környezet!

klíma jó helyen - lg.com

olvasson tovább »


címkék: klíma, vétel, használat, légkondicionálás, költség

Fűtsünk a klímával!

2013.03.24

Sokan azt sem tudják, hogy a klímával fűteni is lehet, aki tisztában van ezzel, az pedig általában úgy gondolja, hogy ez csak kényszermegoldás. Pedig tavasszal és ősszel egy korszerű klíma olcsóbban tartja melegen otthonunkat, mint egy kazán, sőt, akár még télen is. Ráadásul még a levegőt is tisztítja, így az egészségünket is óvja.

olvasson tovább »


címkék: klíma, légkondicionáló, fűtés, hűtés, COP

Copyright © 2016 Ombrello Media | Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem