Papírlámpák feltuningolva

2014.02.28

A Meska oldalán Brinza Krisztina a White Wedding dekoráció felelőse kínál csodaszép lámpákat nagyon kedvező áron. A rizspapír lámpabúrára készülő egyedi borítású búrákat akár beltérben, akár kültérben is használhatjuk, dekorációs elemnek is pompásak egy-egy jeles alkalomkor. 

 - kép: Meska

kép: Meska

"Ennek a lámpának is lampion az alapja, amire kicsit vastagabb kartonból ragasztgattam a formákat. Igazából bármilyen papír használható, csak a fantázia szab határt" - mondta Krisztina. Vásárlás előtt nem árt tisztába jönni azzal a ténnyel  hogy bár a készítő olyan papírt használ, ami fényáteresztő, ezek a lámpák mégis inkább hangulatlámpáknak tekinthetőek, tehát olvasásra nem alkalmasak. Krisztina szívesen elkészít egyedi elképzeléseket is: "Igény szerint különböző színekben is el tudjuk készíteni."

 - KÉP: Meska

kép: Meska

olvasson tovább »


címkék: lámpa, egyedi, design, meska

Életének felét otthonában tölti. Elégedett vele? (X)

2014.02.24

Otthonunkban pihenjük ki a nehéz napok fáradalmait, oda hívjuk meg barátainkat, ott ünnepeljük meg a fontos családi eseményeket. Vajon olyan hely ez, amiről mindig is álmodtunk?

Aegon lakástakarék - Aegon.hu

olvasson tovább »


címkék: aegon, lakástakarék, otthon, takarékosság

hirdetés

Bútortuning: antik és neonzöld

2014.01.22

Vigvari Juditról, a Judit Vigvari Design tervezőjéről először kalotaszegi diplomamunkája kapcsán írtunk a HG.HU-n, majd itt a 4szobán bemutattuk lakástextilekre specializtálódott márkáját is. Nemrég Juditnak kisfia született, és csodálatos babaszobát rendezett be neki, erről itt olvashattatok bővebben. Most Judit ismét saját otthonának lakberendezésével hívta fel magára a figyelmet, az általa felújított, csodálatos régi fésülködőt most mi is bemutatjuk!

 - kép: Judit Vigvari Design

kép: Judit Vigvari Design

olvasson tovább »


címkék: lakberendezés, bútor, bútorfelújítás, DIY, csináld magad

Elcsúszik a lábtartó? Ennek vége!

2014.01.16

Sokszor jelen problémát, hogy a fotelhez tartozó lábtrató elcsúszik, és folyton igazítani kell. Erre jelent megoldást a Decube névre keresztelt fotel. A nagyobb téglatest közepéből kiszedhető egy kisebb, így kapjuk meg az ülőfelületet és a lábtámaszt. Az egyszerű és minimalista bútordarab nagyszerűsége a lábtámaszt és a fotelt összekötő kötélben rejlik, hiszen ez az, ami megakadályozza, hogy egy bizonyos távolságnál távolabb kerüljön a két bútor.

 - kép: press

 - kép: press

 - kép: press

A Decube itt vásárolható meg 798 euróért.

olvasson tovább »


címkék: nappali, bútor, karosszék, fotel, lábtartó

Falra szerelt esőgép

2014.01.07

A 2013-as Spark Awards finalistái között volt Seungbin Jeong dizájner Rainy Pots nevet viselő tárgya. A Rainy Pots nem más, mint egy felhővel felszerelt virágtartó. A felhő tartályát csak fel kell töltenünk, ami pedig szépen adagolja a növénynek szükséges vizet, így biztosan elkerülhető a túlöntözés, és ha a feltöltésről időnként nem feledkezünk meg, akkor a kiszáradás is.

 - kép: sparkawards.com

képek: sparkawards.com

olvasson tovább »


címkék: virág, viráglocsolás, kaspó, növény, dizájn

Egyedi párna pár kattintással

2014.01.05

Unod a sok hímzett, rojttal díszített párnákat? Szeretnéd, ha egyedi párna díszítené a kanapédat? Mondjuk legyen rajta egy galamb? Vagy egy motor? A hatch.co-n mindösszesen 65 dollárért rendelhetünk olyan mintájú és formájú párnát, amilyet csak szeretnénk! A rendelés nem bonyulult, csupán arra kell ügyelni, hogy a kép, amit feltöltünk, legalább 2 MB nagyságú legyen. Bővebb infó itt!

 - kép: press

kép: hatch.co

olvasson tovább »


címkék: párna, webshop

Így lesz bőröndből polc

2014.01.05

A régi, csodás, míves bőröndöket előszeretettel használják bútorként. Arra már láthattunk példát, hogyan lesz asztal alatti tároló, vagy éppen éjjeliszekrény egy vintage darabból, de arra nem, hogyan lehet belőlük polc és faliszekrény. Akár ketté is vághatod a bőröndöt, így két keskenyebb polcot kapsz, de ha ehhez nincs szíved, akkor szekrényként is felfúrhatod. Nekünk a három kép közül az utolsó, az ötletes fürdőszobai tároló tetszik!

 - képek: Pinterest
képek: Pinterest

olvasson tovább »


címkék: bőrönd, polc, lakberendezés, enteriőr, szekrény, bútor

Találkozzunk leendő fürdőszobánkkal!

2013.12.27

A fürdőszobánk talán a legintimebb és legsajátabb terünk, ahol testileg és lelkileg megtisztulhatunk. Bármekkora háztartásban is élünk, itt magunk lehetünk, átgondolhatjuk napunkat. Ezért is nagyon fontos, hogy tervezésének első pillanatától tudjuk milyen lesz, hogy online és a valóságban is megismerhessük a fürdőszobába kerülő termékeket, megoldásokat.

Geberit honlap és központ - geberit.hu

olvasson tovább »


címkék: geberit, honlap, bemutatóterem, 2013, fürdőszoba, budapest

Egy fűszertartó-polc ezer arca

2013.12.23

Annak ellenére az Ikea fűszertartónak árulja a Bekavam névre keresztelt polcot, az ötletes váűsárolók sok minden más tárolására is használják. Nem csoda, hiszen ez a polc nagyon strapabíró és mindössze 795 forintba kerül. A kreatív felhasználási módokra mutatunk most néhány példát.

 - kép: Pinterest

olvasson tovább »


címkék: polc, IKEA, fűszerek, újságtartó

Így csináld: karácsonyi asztal

2013.12.21

Ahány ház, annyi szokás, és ez igaz a karácsonyra is. A lakásunkat, otthonunkat saját stílusukban rendezzük be, akkor miért ne alakíthatnánk ehhez az ünnepi asztal hangulatát is? Ebben segít most ez az anyagunk, amiben négy teljesen különböző megterített asztalt találtok, és mindegyikhez 2-2 tárgyat, amivel az adott stílust az asztalra csempészhetitek.

Arany és pink

Az első asztal rötön nem mindennapi, hiszen a karácsonyi klasszikus arany színt ötvözi modern formákkal és a pink színnel. A fenyő alakú gertya a hagyományokat idézi, míg a műanyag, szögletes formájú, pinkkel kombinált doboz modernné teheti az összhatást.

 - kép: Pinterest

olvasson tovább »


címkék: asztal, karácsony, teríték, bútor

Copyright © 2016 Ombrello Media | Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem